Eskişehir telefon tamiri

Eskişehir Telefon Tamiri

Eskişehir telefon tamiri işlemini, deneyimli ve profesyonel ekibimiz yürütmektedir. Cihazların teslim edileceği tarih ve tamir işlemi için ödenecek ücreti telefon tamirine başlamadan önce cihaz sahiplerine belirtmekteyiz. Cihaz sahiplerinin onay vermesi ile tamir işlemini yapmaktayız.

Eskişehir telefon tamiri hizmetimizi; statik elektrikten arındırılmış ve sterilize edilmiş alanlarda vermekteyiz. Eskişehir telefon tamiri işlemini, deneyimli ve profesyonel ekibimiz yürütmektedir. Cihazların teslim edileceği tarih ve tamir işlemi için ödenecek ücreti telefon tamirine başlamadan önce cihaz sahiplerine belirtmekteyiz. Cihaz sahiplerinin onay vermesi ile tamir işlemini yapmaktayız. Yaptığımız tamir işlemine ve değiştirdiğimiz parçalara garanti vermekteyiz. Cihazları tamir ettikten sonra teknik ekibimiz gerekli testleri yaparak cihazların kontrollerini sağlamaktadır. Telefonların modellerine, tamir gerektiren problemin büyüklüğüne göre fiyat belirlemekteyiz. Kullandığımız parçalar orijinal olduğu için tamir işleminden sonra cihazda problem meydana gelmediği gibi değiştirilen parça ile cihaz uyumsuzluğu da yaşanmamaktadır. Telefonlar için parça değişiminin yanı sıra telefon aksesuarlarının satışını da gerçekleştirmekteyiz.

Eskişehir telefon tamiri
Eskişehir telefon tamiri

Eskişehir Cep Telefonu Ekran Tamiri Hizmeti

Telefon ekranı tamiri kapsamında hem ön cam değişimi yapabilmekteyiz hem de ekranı bütünü ile değiştirebilmekteyiz. Cihazın sert zeminlere düşmesi, darbe alması durumunda ekranda hasar oluşabilmektedir. Ekran kırılabilmekte veya ekranda çizikler görülebilmektedir. Böyle durumlarda ekranın tamir edilebilmesi mümkün değildir. Var olan ekranda parça değişimi yapılması gerekmektedir. Dokunmatik panelde bir problem olmaması halinde; ön cam değişimi yapılabilmektedir. Ancak dokunmatik panelde de problem var ise; bu durumda ekranın tamamının değiştirilmesi gerekmektedir.

Ekran değişimi sırasında kullandığımız parçalar; cihazların orijinal parçaları olmaktadır. Her marka ve model cep telefonuna uygun parçaları bulundurmaktayız. Cihazın markasına, ekranın bulunabilirlik oranına, ekranda oluşan problemin büyüklüğüne göre ekran tamiri fiyatlarını belirlemekteyiz. Minimum maliyetli ekran tamiri çözümleri bulmayı amaçlamaktayız. Ayrıca ekran tamiri hizmeti verdikten sonra kırılmaz cam ekran koruyucu takarak da cihazın aldığı darbelerden hasar görme olasılığını en aza indirmekteyiz.

Eskişehir Cep Telefonu Şarj Girişi Değişimi Hizmeti

Telefonların şarj soketlerinin değişimi için deneyimli ekibimiz ile beraber kaliteli hizmet vermekteyiz. Telefonların şarjda uzun süre bekletilmesi, şarj aletlerinin ters takılması, şarj soketinin darbe alması, şarj soketinin sıvı ile teması gibi durumlar sonucunda telefonun şarj almama problemi baş gösterebilmektedir. Telefon şarj almamaya başladığında öncelikle şarj soketine kir dolup dolmadığına bakılmalıdır. Bunun için ışık altında şarj soketi kürdan ile temizlenmelidir. Ardından telefon kılıfı sebebi ile şarj problemi yaşanıp yaşanmadığının test edilebilmesi için telefon kılıfı çıkartıldıktan sonra şarj edilmelidir. Telefonun şarj edildiği kablo, priz değiştirilerek problemin şarj soketinden kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakılmalıdır.

Problem şarj soketinden kaynaklanıyor ise; bu durumda şarj soketini veya telefonu değiştirmek dışında bir seçenek olmamaktadır. Şarj soketini değiştirmek ise çok daha ekonomik bir seçenektir. Telefonun modeline göre orijinal şarj soketi ile değişim yapmaktayız. Değişim işleminden sonra telefon ideal şarj süresinde şarj olmaya devam etmektedir.

Eskişehir Akıllı Cep Telefonu Kulaklık Soketi Onarım İşlemi

Eskişehir telefon tamiri
Eskişehir telefon tamiri

Cep telefonu kulaklık soketi tamirinden önce teknik ekibimiz; tamir işlemine gerek olup olmadığını kontrol etmektedir. Gün içerisinde oldukça fazla kullanılan akıllı telefonların kulaklık soketleri, tozun kolaylıkla birikebileceği bir parçadır. Toz birikmesi ile beraber kulaklıklar iyi ses vermemeye başlamaktadır. Böyle durumlarda soketlerin değiştirilmesi gerekmemektedir. Sadece metal ve sivri olmayan bir parça ile soketlerin temizlenmesi yeterli olmaktadır. Ancak problem toz birikmesi değil ise; deneyimli ekibimiz kulaklık soketinin değişimini yaparak kulaklıktan eskisi gibi daha iyi sesin gelmesini sağlamaktadır.

Eskişehir Telefon Batarya Değişim İşlemi

Telefon bataryasının tamiri için %100 orijinal ve A kalite parçalar kullanmaktayız. Eski model telefonlarda bataryaların çıkartılabilmesi daha kolayken; günümüzde akıllı telefonlarda bataryalar kasaların içerisinde gömülü halde bulunduğu için bataryaları çıkartabilmek daha zor olmaktadır. Batarya değişimi de oldukça hassas bir işlem olduğu için evde yapılması oldukça riskli olmaktadır. Ancak batarya problemleri ilerleyen zamanlarda bataryanın patlamasına sebep olabileceği için mutlaka çözülmelidir.

Teknik servisimizde Eskişehir telefon tamiri kapsamında batarya değişim hizmeti vermekteyiz. Cihazların şarjlarının daha uzun süre sürebilmesi için batarya değişimi yapılması gerekmektedir. Bataryanın şişmesi, cihazın şarjının çok daha kısa süre gitmesi, cihazın aniden kapanması gibi durumları çözmek için batarya değişimi yapılmalıdır.

Eskişehir Cep Telefonu İçin Yazılım İşlemleri

Telefon yazılım düzeltme hizmeti vermekteyiz. Telefonda donanımsal problemlerin yanı sıra, yazılımsal problemler de bulunmaktadır. Yazılımsal sorunlar ile beraber cihazda yavaşlama meydana gelebilmektedir. Cihazı kullanırken hata alınabilmektedir. Uygulamalara giriş yapıldığında birden donamalar ve uygulamadan çıkışlar meydana gelebilmektedir. Telefonda ani yeniden başlatmalar olabilmektedir. Böyle durumlar; yazılım problemleri olduğunun göstergesidir. Teknik servisimiz ile iletişime geçildiğinde yazılım yükleme ve yazılımsal problemleri giderme işlemlerini deneyimli personelimiz yapmaktadır.

Eskişehir telefon tamiri
Eskişehir telefon tamiri

Eskişehir Telefon Tamiri İçin Cihaz Gönderimi

Tamir için cihaz teslimi; hem kargo ile hem de teknik servisimize gelerek yapılabilmektedir. Parça değişimi, yazılım ve donanım problemlerinin giderilmesi işlemlerini aynı gün içerisinde yapabilmekteyiz. 30 dakika ile 3 saat arasında bir sürede cihazları tamir edip testlerini yapabilmekteyiz. Eskişehir telefon tamiri için teknik servisimize gelerek cihazlarını tamir ettirmek isteyenler, aynı gün içerisinde cihazlarını teslim alabilmektedirler. Kargo ile cihazlarını gönderenlerin cihazlarının teslimini ise; 3 iş gününde yine kargo aracılığı ile yapmaktayız.

Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.