Eskişehir cep telefonu teknik servis

Eskişehir Cep Telefonu Teknik Servis

Eskişehir cep telefonu teknik servis hizmetimizi; her marka ve model telefon için vermekteyiz. Akıllı telefonların yanı sıra tuşlu telefonlar için de servis hizmetlerimiz bulunmaktadır. Yazılımsal ve donanımsal problemleri çözebilmek için özel aletler ile sterilize edilmiş servis alanımızda hizmet vermekteyiz.

Eskişehir cep telefonu teknik servis olarak cep telefonlarının darbe alması, dokunmatiklerinin bozulması, sıvı ile temas etmeleri, ekranlarının kırılması, kullanılamayacak hale gelmesi gibi durumlarda; cihaz sahiplerine hizmet vermekteyiz. Eskişehir cep telefonu teknik servis hizmetimizi; her marka ve model telefon için vermekteyiz. Akıllı telefonların yanı sıra tuşlu telefonlar için de servis hizmetlerimiz bulunmaktadır. Yazılımsal ve donanımsal problemleri çözebilmek için özel aletler ile sterilize edilmiş servis alanımızda hizmet vermekteyiz.

Eskişehir cep telefonu teknik servis
Eskişehir cep telefonu teknik servis

Eskişehir Cep Telefonu Teknik Servis Hizmeti Nasıl Alınır?

Cep telefonu teknik servis hizmeti için cihaz sahiplerinin bizimle iletişime geçmeleri yeterli olmaktadır. Teknik elemanlarımız kendilerini konu ile ilgili bilgilendirmektedir. Kargo aracılığı ile veya teknik servisimize gelerek cihazlarını teslim edebilmektedirler. Cihazlarını teslim ettikten sonra deneyimli personellerimiz cihazdaki problemi tespit etmektedir. Problemin giderilmesi için parça değişimin gerekip gerekmediğine bakmaktadır. Ardından teknik servis hizmeti için net bir ücret çıkartmaktadır. Teknik elemanlarımızın belirlediği ücreti, cihaz sahiplerine bildirmekteyiz. Cihaz sahiplerinin ücrete ve yapılacak olan işleme onay vermesi halinde; işleme devam etmekteyiz. Net teslim tarihini de kendilerine bu aşamada bildirmekteyiz. Teknik servis hizmetlerimiz garanti kapsamında olup, cihaz sahiplerinin işlem bittikten sonra cihazlarını kontrol etme hakları bulunmaktadır. Kargo aracılığı ile teslim almak isteyenlere 3 iş günü içerisinde cihazları teslim edilmektedir. Teknik servisimizden cihazını teslim almak isteyenler ise; yapılacak olan işleme bağlı olarak aynı gün içerisinde cihazlarını teslim alabilmektedirler.

Eskişehir Cep Telefonu Teknik Servis Hizmetlerimiz Nelerdir?

Cep telefonu için verdiğimiz servis hizmetleri aşağıda verilmiştir:

  • Akıllı telefonların tamirini yapabilmekteyiz.
  • Batarya problemi yaşayan cihazların bataryalarını değiştirmekteyiz.
  • Batarya sorunları yaşayan cihazların batarya problemlerini çözmekteyiz.
  • Dokunmatik ekranda problem yaşanması halinde; dokunmatik ekran değişimi yapmaktayız.
  • Ekran problemleri yaşanması halinde; ekranın tamiri ve ekran değişimi hizmeti vermekteyiz.
  • Ekran koruyucu işlemleri için hizmet vermekteyiz.
  • Ekran tamiri hizmetimiz bulunmaktadır.
  • Cep telefonlarındaki kamera sorunlarını gidermekteyiz.
  • Cihazların kasalarının hasar görmüş olması halinde; kasa değişimi yapmaktayız.
  • Ön cam değişimi yapmaktayız.
  • Root ve unroot işlemleri için hizmet vermekteyiz.
  • Cep telefonlarında yaşanan ses sorunlarını gidermek için teknik servis hizmeti vermekteyiz.
  • Sıvı teması sonucunda cihazlarda problem oluşmuş ise; teknik servisimiz bu sorunları gidermektedir.
  • Cihazlarında silinen verileri kurtarmak isteyenler için teknik personellerimiz hizmet vermektedir.
  • Şarj soketinde yaşanan problemler sonucunda, şar soketi değişimi yapmaktayız.
  • Cihazlarda yaşanan şarj problemlerini tespit edip, buna göre bir çözüm sunmaktayız.
  • Cep telefonlarının yanı sıra; tabletlerde yaşanan sorunları da düzeltmekteyiz. Tablet tamiri hizmeti vermekteyiz.
  • Tabletlerin ekranlarında oluşan problemleri tamir edebilmekteyiz.
  • Tuşlu telefonlar için tamir hizmeti vermekteyiz.
  • Cihazlardaki yazılım işlemlerini yapmakta ve yazılım problemlerinden doğan sorunları çözmekteyiz.

Cep Telefonu Teknik Servis Hizmeti İçin Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Eskişehir cep telefonu teknik servis
Eskişehir cep telefonu teknik servis

Telefonlar için verdiğimiz teknik servis hizmetimiz hakkında önemli detaylar şu şekildedir:

  • Parça değişimi yapacağımız teknik servis hizmetlerimizde, %100 orijinal ve A kalite parçalar kullanmaktayız. Böylece parça değişimi yapıldıktan sonra cihazda herhangi bir problem yaşanmamaktadır.
  • Verdiğimiz hizmet garanti kapsamında olmaktadır. Yapılan işlemden memnun olmayan veya işlem yapıldıktan sonra cihazında problem çıkan cihaz sahipleri bizimle iletişime geçerek ücretsiz hizmet alabilmektedirler.
  • Akıllı telefon ve aksesuarları için satışımız mevcuttur. Birçok marka ve modele uygun telefon aksesuarlarımızı görmek için Eskişehir cep telefonu teknik servisimizi ziyaret etmeleri yeterli olmaktadır.
  • Hızlı servis hizmeti vermekteyiz. Cihazları teslim etme sürelerimiz, yoğunluğumuza göre değişiklik göstermektedir. Ancak parça değişimi gibi işlemleri 30-45 dakika içerisinde yapabilmekteyiz. Silinen verileri kurtarma işlemleri, diğerlerine göre daha fazla zaman alabilmektedir. Fakat acelesi olan, şehir dışından gelmiş olan cihaz sahiplerine cihazlarını kısa süre içerisinde teslim ederek onları mağdur etmemekteyiz.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet anlatışını benimsemekteyiz.

Eskişehir Cep Telefonu Teknik Servis Hizmetlerinin Fiyatları Neye Göre Değişiklik Göstermektedir?

Teknik servis hizmetinin ücretlerini belirleyen etkenlere bakıldığında; her cihaz sahibi için kişiselleştirilmiş bir fiyat uygulanmaktadır. Net bir fiyat verilebilmesi için profesyonel hizmet anlayışını benimsemiş olan ekibimizin cihazı kontrol etmesi gerekmektedir. Cihazdaki problem tespit edildikten sonra eğer parça değişimi gerekiyor ise; değiştirilecek olan parçanın maliyeti de fiyatı etkilemektedir. Her marka ve model için farklı bir teknik servis ücreti ortaya çıkmaktadır.

Eskişehir cep telefonu teknik servis
Eskişehir cep telefonu teknik servis

Müşteri Memnuniyeti Odaklı Eskişehir Cep Telefonu Teknik Servis

Müşteri memnuniyetini önemseyen teknik servis hizmeti verdiğimiz için cihazları teslim etmeden önce kontrol testlerine tabi tutmaktayız. Yaptığımız işlem ile problemin çözülüp çözülmediğini tespit ettikten sonra eğer problem çözülmüş ise; cihaz sahiplerine cep telefonlarını teslim etmekteyiz. Eskişehir cep telefonu teknik servis hizmetimiz kapsamında; cihaz sahiplerinin sadece bize bildirdiği problemlere değil, aynı zamanda cihazın başka bir probleminin olup olmadığına da bakmaktayız. Bu sayede, teknik servis hizmeti aldıktan sonra cihazlarını çok daha uzun süre kullanabilmeleri mümkün olmaktadır.

Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.